Hvem kører på Telenors net?

Hvordan er Telenors dækning? Umiddelbart har Telenor den bedste 3G-dækning på deres fælles netværk med Telia. Til gengæld er de to udbydere overhalet af TDC på 4G-delen, men især i yderområder er det kun 3G, du vil kunne få adgang til hos alle udbyderne, og de er ikke langt efter TDC på 4G-området.

Hvilket mobilselskab har den bedste dækning?

Telia – ‘meget god’ 4G-dækning i testen – Dækker 98,6 % af Danmark. Telenor- ‘meget god’ 4G-dækning i testen – Dækker 99,6 % af Danmark. TDC- ‘meget god’ 4G-dækning i testen – Dækker 99,6 % af Danmark. 3- ‘meget god’ 4G-dækning i testen – Dækker 97 % af Danmark.


Hvilket abonnement er bedst?

Oister – Bedste billige mobilabonnementer. Oister har syv mobilabonnementer at vælge imellem, men den ene er kun med 1 GB data og 1 times tale og er derfor ikke relevant for langt størstedelen. De tilbyder også et basisabonnement på 19 kroner om måneden, hvor du betaler 40 øre pr. Minut for tale, 10 øre pr.


Kan man optage fra Youtv?

Du kan ikke optage tv-programmer. Vi kan dog tilbyde op til 48 timers tv-arkiv, så du har adgang til det indhold, der er sendt på dine valgte kanaler. Du kan læse om arkivet, og hvordan det bruges på siden her.Hvorfor kan jeg ikke logge på Mit Telenor?

Hvis du ikke kan validere din konto med NemID eller MitID, skal du kontakte os på 72 100 100. Hvis du oplever problemer med at logge på NemID eller MitID, skal du kontakte NemID eller MitID for at komme videre.


Hvad er en PUK kode Telenor?

Pukkoden er en 8-cifret kode, der sikrer, at kun du kan bruge dit simkort. Den letteste måde at finde din pukkode på, er at logge på vores selvbetjening Mit Telenor. Koden står også i det velkomstbrev, du fik sammen med dit nye simkort.


Hvor kan jeg finde mine regninger?

Min side og i appen Andel Energi får du et hurtigt overblik over, om dine regninger er betalt eller skal betales. Så slipper du for at tænke mere på det. Du kan også let skifte betalingsform og følge dit forbrug time for time.


Hvor meget koster Telenor?

md. de første 6 mdr. Herefter normalpris 269,-/md. Ingen binding og 0,- i oprettelse. Op til 1000/100 forudsætter kablet forbindelse, og at Telenor kan levere på din adresse.Kan man købe taletidskort i butik?

Hvor kan man købe taletidskort? Som nævnt i indledningen kan du købe taletidskort i butikker, kiosker og på tankstationer. Du kan faktisk også finde dem online, da der stadig er enkelte teleselskaber tilbage med muligheden i sortiment.


Hvad koster et taletidskort uden abonnement?

Taletidskort uden løbende abonnement eksisterer stadig, men de er sjældent billigere end mobilabonnementer. Du kan købe taletidskort som startpakke i de fleste kiosker og tankstationer, men også i forskellige butikker….Billigste og nemmeste taletidskort

 • 59 øre/min.
 • Opkaldsafgift 0 kr.
 • SMS 8 øre.
 • Data 49 øre/MB.

Er taletidskort et simkort?

Når du skal aktivere dit taletidskort, fungerer det ligesom et almindeligt simkort. Det varierer naturligvis fra udbyder til udbyder, hvordan du modtager taletidskortet, og hvordan det skal aktiveres, men ofte er det ret enkelt.


Hvor står mobilmasterne?

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på mastedatabasen.dk, hvor du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over mobilmasterne i dit område. Ved hjælp af deres søgbare kort, kan du helt ned til den specifikke adresse se, hvor den nærmeste mobilmast er.


Er CBB og Telenor det samme?

HVILKE MOBILSELSKABER EJES AF TELENOR? Selvom Telenor er Danmarks andenstørste teleselskab, ejer det dog kun en række andre teleselskaber. Med i Telenors portefølje er CBB Mobil, der i starten af 2016 overtog samtlige Bibob-kunder i Danmark, og som tidligere også har fået NanoMobil under vingerne.


Hvem ejer teleselskabet 3?

Ejerskab. 3 er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 i Danmark er ejet af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor AB (40%).


Hvordan logger jeg ind på Telmore Musik?

Du logger ind med dit mobilnummer eller dit Mobilt Bredbånd-nummer og din adgangskode. Hvis du har en Mobilchef-bruger hos os, logger du ind med et brugernavn.


Hvad er bedst Spotify eller YouSee?

Det ser dog umiddelbart ud til, at lydkvaliteten på YouSee Musik er bedre end Spotify, men ikke kan måle sig med TIDALs lydkvalitet, som jo er bedre end Spotifys. Hvis nogen – især fra Yousee Musik-selskabet selv – ved bedre, så hører vi det gerne.


Hvilken musiktjeneste skal jeg vælge?

60 % af alle de danskere, som bruger musiktjenester, lytter til Spotify. Spotify har et stort udvalg af sange – faktisk har de over 35 millioner sange i deres katalog. Derudover er musiktjenesten kendt for sit brugervenlige interface og sin gode lydkvalitet. Du kan få Spotify på stort set alle enheder.


Hvor god er YouSee Musik?

Stream musik på Danmarks bedste mobilnetværk Med et abonnement med musik fra YouSee streamer du musik med en lynhurtig og stabil forbindelse. Du kommer nemlig på Danmarks bedste mobilnetværk, der dækker i hele landet.


Hvordan får jeg musik på min iphone?

Hent en sang, et album eller en playliste: Hold en finger på musik, du har føjet til dit bibliotek, og tryk derefter på Hent. øverst på skærmen. Bemærk: Du skal slå Synkroniser bibliotek til for at hente musik fra Apple Music til dit bibliotek (gå til Indstillinger > Musik, og slå derefter Synkroniser bibliotek til).


Kan man høre Telmore Musik offline?

Telmore Musik appen sørger for at hente dine playlister, så du kan lytte til dem offline. Din musik bliver kun hentet, når du har WiFi-forbindelse. Du kan høre musik offline på iPhone, iPad og Android tablets og smartphones, men ikke på computere.


Hvordan lægger man musik ind på iphone?

Føj musik fra Apple Music til dit bibliotek

 1. Hold en finger på en sang, et album, en playliste eller en video, og tryk derefter på Føj til bibliotek.
 2. Mens du ser på indholdet af et album eller en playliste, skal du trykke på på den øverste del af skærmen for at tilføje albummet eller playlisten eller trykke på …
 3. Tryk på

Hvordan får man billig Netflix?

Få den billigste Netflix Pris 2022 Men det er faktisk muligt at få den billigste Netflix Pris helt ned til 17 kroner om måneden ved blot at betale dit Netflix abonnent med en anden valuta end vores danske krone og på den måde få det billigste Netlix abonnent i verden.


Hvor meget koster Netflix om måneden?

Hvad koster Netflix? Se Netflix på din smartphone, din tablet, dit smart-tv, din laptop eller din streamingenhed – alt sammen til en fast månedlig pris. Abonnementerne spænder fra 9,99 US$ til 19,99 US$ pr. måned.


Hvordan fjerner man en enhed på Netflix?

Fjern en enhed via iOS, Android eller Amazon Fire

 1. Log på Netflix på en mobilbrowser.
 2. Klik på profilmenuen, eller tryk på Mere .
 3. Vælg Konto.
 4. Vælg Administrer downloadenheder.
 5. Vælg Fjern enhed på den enhed, du vil fjerne.

FAQ: Hvem kører på Telenors net?

Hvordan kan man se Viaplay sammen?

Du kan tilkøbe tv-kanaler sammen med to forskellige Viaplay-pakker for kun 100 kr. mere pr./md. Vælg mellem den pakke, vi kalder Viaplay Film & Serier med film, serier, børneunderholdning + tv-kanaler eller den store pakke Viaplay Total med film, serier, sport, børneunderholdning + endnu flere tv-kanaler.

Hvordan ser man film sammen på Viaplay?

Ja. Tv-kanaler kan kun købes sammen med et Viaplay abonnement. Bemærk, at det kun er muligt at tilkøbe tv-kanaler sammen med Viaplay Film & Serier eller Viaplay Total. Hvis du har Viaplay Sport, skal du ændre dit abonnement til Viaplay Film & Serier eller Viaplay Total, før du kan tilkøbe tv-kanaler.

Hvad er Netflix party?

Netflix Party er et værktøj, som gør det muligt at streame film og serier sammen med andre, og I kan tilmed snakke om det, der udspiller sig på skærmen, takket være en indbygget chat-funktion. Netflix Party er ikke en officiel Netflix-funktion, men en Google Chrome-extension, så husk at bruge en Chrome-browser.