Hvem vandt bronze i Santander Cup?

Bjerringbro-Silkeborg tager pokalbronze og en check på 175.000 kroner med sig efter sejr over Århus. Kampen mellem taberne af lørdagens pokalsemifinaler blev vundet af Bjerringbro-Silkeborg, der dermed sikrede sig bronzemedaljer og en præmiecheck, der er 75.000 kroner større end Århus’.

Hvem sender Final 4?

Fredag og lørdag afvikles dette års Final4 som bekendt endnu en gang i Aalborg. Kampene kan naturligvis ses på TV2. Fredag sendes begge semifinaler på TV2 play og lørdag sendes selve finalen på TV2 Sport.


Hvad er en pokalkamp?

Sydbank Pokalen er det nuværende navn for DBU Pokalen (eller blot pokalturneringen), en årlig dansk fodboldturnering arrangeret af DBU. Turneringen afvikles efter cup-princippet, og vinderen af turneringen er danske pokalmestre. DBU oprettede allerede i 1940 en landsdækkende pokalturnering, Danmarkspokalturneringen.


Hvor mange mål har Danmark scoret i EM?

I alt har 26 danske fodboldspillere scoret tilsammen 41 EMmål. Fem spillere deler topscorerværdigheden med hver tre scoringer – og pudsigt nok er der ikke en eneste dansker, der har scoret ved mere end ét EM.Hvornår spilles Final 4 finale?

Gigantium er helt udlejet til Final4 19. februar spilles den afgørende finale så, og her hepper vi selvfølgelig på at vores lokale helte fra Aalborg Pirates kommer i finalen.


Hvem vandt bronze i dag?

Det danske herrelandshold tog revanche over franskmændene i bronzekampen søndag og kan for tredje gang i træk tage en medalje med hjem fra et mesterskab.


Hvor spilles pokalfinalen 2022?

Vi slutter 21/22-sæsonen med en pokalfinale mod OB på Brøndby Stadion, og billetsalget til kampen er netop åbnet. Vi spiller sæsonens sidste kamp torsdag den 26. maj kl. 15.00 på Brøndby Stadion, når vi møder OB i finalen i Sydbank Pokalen.


Hvad koster den lille TV-pakke hos YouSee?

Prisen på YouSee TV afhænger af, hvilken tvpakke du vælger, hvilke kanaler du gerne vil se, om pakkerne er på tilbud og så videre. Derfor kan vi ikke give nogen konkrete priser, men du kan dog som udgangspunkt forvente at skulle betale et sted mellem 300 og 700 kr. / md.Hvem har vundet flest gange i EM?

10 lande har vundet turneringen; Tyskland og Vesttyskland tæller som det samme land….EM-slutrunder gennem tiden.

Vesttyskland
Holland
Sovjetunionen
Vesttyskland Italien
Antal hold 8

Er Norge med til EM i fodbold?

Norges fodboldlandshold (norsk: Norges herrelandslag i fotball) er det nationale fodboldhold i Norge, og landsholdet bliver administreret af Norges Fotballforbund. Holdet har deltaget tre gange ved VM (1938, 1994 og 1998) og én gang ved EM (EM i 2000).


Hvordan gik håndboldkampen mellem Danmark og Norge?

Danmark ydmyger jo Norge lige nu. Johan Hansen misser en kontra, men returen havner i hænderne på Bjarke Christensen, der sikkert scorer. Fem mål i træk til hjemmeholdet.


Hvor mange gange er der EM?

Det danske herrelandshold har deltaget i 9 EM-slutrunder: i 1964, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2012 og 2021. I 1992 kom Danmark i sidste øjeblik med til EM i stedet for Jugoslavien, der var blevet udelukket pga. borgerkrigen i landet.


Hvilke konsekvenser fik det for Danmark i 1658?

De svenske tropper gik over Lillebælt og videre over Storebælt via Langeland og Lolland. Det skabte panik i København. Ved freden i Roskilde 26. februar 1658 måtte Danmark afstå Skåne, Halland (definitivt), Blekinge og Bornholm samt de norske provinser Bohus len og Trondheims len.


Hvornår mister Danmark Sverige?

I 1660 mistede Danmark definitivt Skånelandene i kølvandet på Svenskekrigene. Dog gjorde Bornholm modstand og kom igen under dansk styre. Det store tab medvirkede samtidig til indførelsen af enevælden i 1661.


Hvornår var vi sidst i krig med Sverige?

Den Dansk-Svenske krig 1808-1809 var en krig mellem Danmark-Norge og Sverige og var en del af Napoleonskrigene og Den Finske Krig. Den brød ud den 14. marts 1808 og sluttede med Freden i Jönköping den 10. december 1809.


Hvor mange ubåde har Sverige?

For 30 år siden rådede det svenske søværn over tolv ubåde. Sverige har i dag behov for seks eller syv ubåde, men kun to af landets fire ubåde er operationelle, advarer flådechef. Kun to ud af Sveriges fire ubåde af Gotland-klassen er operationelle.


Hvor er søværnet?

Til sammen dækker de alt fra de kystnære danske bugter og stræder, Nordatlanten med støtte til Færøerne og Grønland, og internationale missioner i resten af verden.


Hvornår har Danmark været i krig?

I årene efter afslutningen på den kolde krig (1947-1991) blev Danmarks udenrigspolitik og rolle i verden forandret. Danmark sendte i 1991 korvetten Olfert Fischer til Golfen og deltog frem til 2011 aktivt i militære operationer på Balkan, i Afghanistan, i Irak og i Libyen.


Hvornår og hvorfor tilsluttede Danmark sig krigen i Afghanistan?

Fra den uvildige udredning af baggrunden for Danmarks militære engagement i Kosovo, Afghanistan og Irak, ”Hvorfor gik Danmark i krig?” fra 2019, ved vi, at det var ønsket om at stå last og brast med USA, der førte til, at Danmark gik i krig. Den 11. september 2001 er uomgængelig i historien om krigen i Afghanistan.


Hvornår vandt Danmark sidst en krig?

Krige der involverer Danmark

År Navn Resultat
1848-1850 1. Slesvigske krig Sejr
1864 2. Slesvigske Krig Tab
1950-1953 Koreakrigen Sejr
1990-1991 Golfkrigen Sejr

Hvad vinder man of the match i håndbold?

I forbindelse med den KARMA-baserede ‘Player of the Match‘ award ved VM i kvindehåndbold 2019 i Japan, formåede hummel at donere intet mindre end 1300 sæt håndboldudstyr til HAND-projektet.


Hvornår har Spanien vundet EM?

Det seneste mesterskab var Euro 2020 i 11 forskellige byer i Europa. Det eneste hold, der har vundet titlen to gange i træk er Spanien, der vandt turneringen i 2008 og igen vandt finalen i 2012 på det Olympiske Stadion i Kyiv, hvor Spanien vandt med 4-0 over Italien hvilket er den største finalesejr i historien.


Hvor kan man se Premier League 2021?

Vi nærmer os afslutningen af 2021/22 sæsonen i den engelske Premier League., og du kan følge med på TV3+, TV3 Max og See. Viaplay Total Reklame-link viser alle sæsonens 380 Premier League-kampe live.


Hvad koster YouSee i måneden?

Den mellemstore pakke hos YouSee koster 299 kroner om måneden og giver en hastighed på imellem 80/10 og 100/20 Mbit. Går man efter et hurtigt internet, kan man tage den næst-dyreste pakke, der koster 399 kroner om måneden.


Hvor er håndbold populært?

Håndbold er størst i Jylland Det kommer nok ikke bag på nogen, at håndbold er en mere populært sport i Jylland end i de andre landsdele, men forskellen er alligevel markant, hvis man sammenligner med Sjælland. Jylland repræsenterer 45,39 % af landets befolkning, men hele 61,31 % af Danmarks håndboldspillere.


Hvad er idrætshistorie?

Med udgangspunkt i idrætten vises det, hvordan kroppen lige fra det antikke Grækenland til de seneste olympiske lege har været central i samfundsudviklingen. Læseren opmuntres til sanseligt at involvere sig i antikkens og i den moderne idræt.


FAQ: Hvem vandt bronze i Santander Cup?

Hvem afholder EM i 2021?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.

Hvor længe holder et gult kort i EM?

Et gult kort giver 10 minutters udvisning. Der må ikke indsættes en anden spiller. En spiller, som i en kamp tildeles advarsel nr. 2 eller direkte rødt kort, kan ikke genindtræde i kampen.

Hvor mange gule kort for karantæne ved EM?

Uanset antallet af optjente karantænepoint bortfalder en karantæne, hvis den er optjent ved tildeling af et enkelt gult kort i en kamp i den sidste spillerunde i turneringen.