Hvornår spiller Ålborg Håndbold igen?

Kampprogrammet for HTH Herreligaen er nu fastlagt, mens rækkefølgen for EHF Champions League kampene også er på plads. Vi starter titelforsvaret på udebane mod SønderjyskE torsdag 2. september, mens første liga-hjemmekamp bliver spillet i Jutlander Bank Arena onsdag 8.

Hvem er med i Final 4 Håndbold?

Foran 2.540 tilskuere i Blue Water Dokken gik Team Esbjerg hele vejen og vandt Santander Final4 med en knusende sikker sejr over Odense Håndbold på 32-21.


Hvornår spilles finalen i Final 4?

Turneringen blev arrangeret af Danmarks Ishockey Union og spillet under navnet Metal Final4 på grund af et sponsorat fra Dansk Metal. Den blev afviklet som et final 4-stævne den 18. – 19. februar 2022 i Gigantium Isarena i Aalborg, som er vært for turneringen for fjerde år i træk.


Hvad sendes på TV2 Sport?

Du kan både se live-sport i tv og på TV 2 PLAY. Oversigten giver dig det fulde overblik over programmet for de kommende live-udsendelser af blandt andet badminton, fodbold, håndbold, tennis, NBA, Serie A, La liga, Tour de France samt EM og VM i håndbold på alle TV 2s kanaler.Hvornår spilles DM finale i herrehåndbold?

og altafgørende DMfinale, der spilles hjemme i Jutlander Bank Arena onsdag 16. juni. Vi er desværre stadigvæk begrænset af ordningen for større arrangementer, og der gælder derfor fortsat særlige forhold omkring antal tilskuere.


Hvad har Danmark vundet guld i?

Danske medaljer og resultater ved OL

Danske medaljer ved OL
Guld Danmark har vundet 48 guldmedaljer ved OL – ialt har 140 Danske atleter en guldmedalje.
Sølv Danmark har vundet 79 sølvmedaljer ved OL – ialt har 225 Danske atleter vundet en sølvmedalje.

Er dansk kvindehåndbold med til OL?

Ved VM 2019 i Japan, endte landsholdet på en skuffende niendeplads ved slutrunden, hvilket resulterede i, at Danmark ikke kvalificerede sig til OL 2020 i Tokyo.


Hvilken kanal viser Danmarks EM kampe?

Se fodbold EM i TV Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EMkampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.Hvor kan jeg se fodboldkampen i aften?

Viaplay. Viaplay er en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions League, Premier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet.


Hvad kl skal Danmark spille håndbold i dag?

Håndbold i TV

lørdag 07. maj Kl: 16:00 TV2
onsdag 11. maj Kl: 20:00 TV2 Sport
lørdag 14. maj Kl: 15:30 TV3 MAX
lørdag 14. maj Kl: 18:00 TV3 MAX
onsdag 18. maj Kl: 18:30 TV2 Sport

Hvor spilles Final4 2021?

Pokalvinder efter finalesejr 28-27 over Skanderborg. Sejr i semifinalen 29-27 over Bjerringbro-Silkeborg. Sæson 2019-2020: Nederlag i kvartfinalen 24-25 mod GOG. Sæson 2020-2021: Med i Final4 i Jyske Bank Boxen i Herning.


Hvordan gik det Ålborg Håndbold?

form

  • Aalborg Håndbold 38 – 26 Skanderborg Aarhus Håndbold. …
  • Lemvig-Thyborøn Håndbold 21 – 30 Aalborg Håndbold. …
  • Mors-Thy Håndbold 25 – 34 Aalborg Håndbold. …
  • Aalborg Håndbold 30 – 27 GOG Håndbold. …
  • Aalborg Håndbold 33 – 29 Ribe-Esbjerg HH. …
  • Aalborg Håndbold 38 – 36 Skjern Håndbold. …
  • Mors-Thy Håndbold 30 – 31 Aalborg Håndbold.

Hvem skal Aalborg Håndbold møde i Final4?

Aalborg Håndbold har historisk set præget landspokalturneringen, Santander Cup, hvor vi ved årets Final4 i Jyske Bank Boxen lørdag spiller semifinale mod Mors-Thy, mens GOG og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen i den anden semifinale.


Hvem vandt Final Four?

De fleste af spillerne kender turen til Ungarn og Veszprem. Det er nemlig ikke første gang, at Aalborg Håndbold møder det stærke hold. Da de to hold mødte hinanden sidste gang tilbage i 2020, var det sågar Aalborg Håndbold, der løb med sejren.


Hvornår spilles DM finale Håndbold 2021?

Onsdag aften vandt de på hjemmebane over Bjerringbro-Silkeborg (BSH) med 37-34 i den første kamp i finaleserien. Undgår de at tabe i den næste kamp i Silkeborg, ryger guldet til Aalborg. Næste finale spilles 8. juni og kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvornår begynder herrehåndbold 2022?

Mellemrundekampene i Danmarks halvdel spilles den 20/1, 22/1, 24/1 og 26/1. Semifinalerne spilles den 28/1, mens bronzekampen og finalen afvikles 30/1. Du læse mere om afviklingen af EM – og downloade kampprogrammet her. Husk, du altid kan få seneste nyt om Håndboldherrerne på Twitter, Facebook og Instagram.


Hvem er forsvarende OL mestre i Herre håndbold?

Danmark er regerende verdensmestre og forsvarende OL-guldvindere fra 2016, og holdet går naturligvis efter at vinde guld. Det bliver utvivlsomt en meget spændende finale, for begge hold har spillet rigtig god håndbold ved dette OL.


Hvor spiller Danmark mod Rumænien?

Onsdag aften spillede de danske håndboldkvinder EM-kvalifikationskamp mod Rumænien, og på lørdag venter så returopgøret på hjemmebane i Jyske Bank Arena i Odense.


Hvem sidder over i Danmarks kamp?

Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Magnus Saugstrup overværer sammen med Jannick Green kampen fra stolene bag det ene mål og kommer derfor ikke i aktion. Det oplyser landsholdsassistent Henrik Kronborg halvanden time før kampstart. – De har spillet rigtig meget, og jeg forventer også, at de skal spille meget i weekenden.


Hvem har været europamester i fodbold?

EM-slutrunder gennem tiden

EM 2008 Østrig Schweiz Tyrkiet Rusland
EM 2012 Polen Ukraine Tyskland Portugal
EM 2016 Frankrig Wales Tyskland
EM 2020 Europa Danmark Spanien

Hvem viser semifinalen i fodbold?

Som du kan se længere nede i vores store kampprogram, så bliver Danmarks kampe viste hos DR og TV3, hvis du altså ser fodbold i TV. Hvis du benytter live streaming, så skal du have fat i enten DR TV eller Viaplay.


Hvorfor er Danmark ikke med til OL i kvinde håndbold?

Det ærgrer Danmarks Idrætsforbund, at de danske håndboldkvinder ikke skal med til OL i Tokyo til næste år. Danmarks uafgjorte resultat mod Serbien onsdag formiddag ved VM var ikke nok til at sikre en plads i OL-kvalifikationen, og dermed skal de danske håndboldkvinder ikke med til OL i Tokyo i 2020.


Hvilket land har den laveste befolkning?

1, Vatikanstaten. Denne lille stat midt i Rom har du formentligt hørt om, og det er et land med en stor kulturel og historisk betydning. Med sine kun 44 hektar og et indbyggertal på omkring 1000 er Vatikanstaten verdens mindste land, målt både på indbyggertal og areal.


Hvornår spiller GOG mod Aalborg?

tor 5. aug 21 kl. 18:30 TESTKAMP, Hobro Idrætscenter Aalborg Håndbold mod Lugi (21-19)
lør 18. dec 21 kl. 16:10 HTH Herreligaen Aalborg Håndbold mod Bjerringbro-Silkeborg (21-13)
tor 30. dec 21 kl. 20:30 HTH Herreligaen GOG mod Aalborg Håndbold (20-15)
tir 18. jan 22 kl. 19:00 TESTKAMP HEI Håndbold mod Aalborg Håndbold (11-17)

FAQ: Hvornår spiller Ålborg Håndbold igen?

Hvad er TV 2 Basic?

Det første hedder TV 2 Play Basis og giver dig adgang til alle on-demand programmer. Til gengæld kan du ikke se live TV. Priserne for basispakken starter ved 49 kroner om måneden og er altså en af de billigste streamingtjenester herhjemme. For 49 kroner må du dog stadig leve med reklamer.

Er Belgien verdens bedste hold?

For Belgien har jo verdens bedste landshold, ikke? Jo, hvis man skal tro den officielle rangliste, der bliver udarbejdet på baggrund af resultaterne over de seneste mange kampe, er der ingen tvivl. Belgien er nummer et.

Kan man købe billetter til VM 2022?

VM i Qatar bliver sparket i gang den 21. november 2022. I dag kan man tage det første skridt til at købe billetter, hvis man har i sinde at tage ned i varmen og se fodbold – og ikke mindst støtte det danske landshold. FIFA åbner i dag op for ansøgning til at få adgang til at kunne købe billetter.