Hvordan får man installeret internet?

Det foregår på følgende måde:

 1. Fibermontøren fører enden af det nedgravede fiberrør i jorden videre igennem husets fundament eller ydervæg og ind i boligen.
 2. På ydersiden afsluttes gennemføringen med en tætsluttende montageboks.
 3. Fiberen blæses – igennem røret – ind til boligen ved hjælp af trykluft.

Kan man spore andres iPhone?

Du kan finde din enhed ved at logge ind på iCloud.com/find. Eller du kan bruge appen Find på en anden af dine Apple-enheder. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises på listen over enheder, er Find ikke slået til. Men du kan stadig beskytte din konto, selvom Find ikke er slået til.


Kan ikke få mikrofon til at virke?

Prøv følgende løsninger:

 1. Kontrollér, at din mikrofon eller dit headset er korrekt forbundet til computeren.
 2. Sørg for, at mikrofonen er placeret korrekt.
 3. Skru op for mikrofonens lydstyrke. Sådan gør du dette i Windows 10: Vælg Start , og vælg Indstillinger > System> lyd .

Er mobilt bredbånd det samme som wifi?

Har du en trådløs router, kan du koble din computer, fjernsyn etc. til internettet via Wi-Fi. Mobilt bredbånd fanger det trådløse signal i luften, ligesom din mobiltelefon, så du kan komme på internettet.Hvordan lukker man browser på iPhone?

Sådan lukker du alle åbne faner i Safari

 1. Åben Safari browseren på iPhone eller iPad.
 2. Find ikon nummer 5 i den nederste linje. Den forestiller to firkanter forskudt af hinanden.
 3. Sæt fingeren på ikonet og hold den et øjeblik.
 4. Nu får du mulighed for at lukke alle faner på én gang.

Hvordan slår man Privat browser til på iPhone?

Privat browser

 1. Du slår privat browser til på følgende måde: Vælg Handling > Privat browser. …
 2. Du slår privat browser fra på følgende måde: Vælg Handling > Privat browser for at fjerne hakket. …
 3. Hvis du har glemt at slå privat browser til: Vælg Handling > Nulstil Safari, når du er færdig.

Hvordan kan man dele Wi-Fi?

De fleste Android-telefoner kan dele mobildata via Wi-Fi, Bluetooth eller USB….Slut en anden enhed til telefonens hotspot

 1. Åbn listen over Wi-Fi-muligheder på den anden enhed.
 2. Vælg navnet på telefonens hotspot.
 3. Angiv adgangskoden til telefonens hotspot.
 4. Klik på Opret forbindelse.

Hvad koster internet i lejlighed?

Se hvad du kan få på din adresse Test din adresse hos alle internet-udbydere på én gang!

Udbyder Priser Hastighed
Kviknet 199 kr.Pris per md. 300 Mbit/sHastighed
Fastspeed 249 kr.Pris per md. 1000 Mbit/sHastighed
Hiper 249 kr.Pris per md. 1000 Mbit/sHastighed
Stofa 279 kr.Pris per md. 200 Mbit/sHastighed


Hvor finder jeg netværksindstillinger?

Skift, tilføj, del eller fjern gemte netværk

 1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
 2. Tryk på Netværk og internet. Internet. Hvis du vil skifte mellem netværkene på listen, skal du trykke på et netværksnavn. Hvis du vil ændre indstillingerne for et netværk, skal du trykke på netværket.

Hvorfor kan jeg ikke slå sporing til i indstillinger?

Under visse omstændigheder er indstillingen “Apps må anmode om at spore” deaktiveret, herunder:

 1. For brugere med børnekonti, eller som er under 18 år, og som er logget ind med deres Apple-id*
 2. Hvis dit Apple-id administreres af en uddannelsesinstitution eller bruger en konfigurationsbeskrivelse, der begrænser sporing.

Kan man nulstille sin Chromecast?

Fra Chromecast-enheden Mens du er tilsluttet fjernsynet, skal du trykke og holde på knappen på bagsiden af Chromecast, indtil LED-lyset begynder at blinke gult. Når LED-lyset bevæger sig fra gul til statisk hvid, skal du slippe knappen, og Chromecast nulstiller sig selv tilbage til fabriksindstillingerne.


Hvordan opdaterer jeg min iPhone 6?

Gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering. Tryk på Automatiske opdateringer, og slå derefter Download iOS-opdateringer til. Slå Installer iOS-opdateringer til. Din enhed opdateres automatisk til den nyeste version af iOS eller iPadOS.


Er Chromecast gratis?

Google Chromecast er en billig og nem måde at få indhold fra din mobil til dit tv på. Her kan du læse alt om teknologien og om, hvordan du “caster” såvel feriebilleder som Netflix og YouTube fra mobilen, men også om, hvad Google TV er.


Hvad kan man se på en Chromecast?

Chromecast er et stykke hardware, du kan sætte i fjernsynet, så du kan streame video og billeder fra din mobil, computer og tablet. Det hele foregår uden kabler, og du kan eksempelvis streame direkte fra Netflix, HBO Nordic, Spotify DR TV, Twitch og mange andre apps.


Hvornår kommer Google TV til Danmark?

Den nuværende Chromecast med Google TV blev lanceret i september 2020, men er stadig ikke lanceret officielt i Danmark. Siden december 2020 har den dog kunnet købes hos mange danske forhandlere til omkring 550 kroner.


Hvad er forskellen på Chromecast og Google TV?

Google Chromecast med Google TV er Googles nye og forbedrede Chromecast, med blandt andet indbygget Android TV, ny Google TV brugerflade og med en medfølgende fjernbetjening med stemmestyrings funktion.


Hvordan virker chromecast med Google TV?

Man sætter enheden i HDMI-porten, og styrer den med fjernbetjeningen. Man installerer de apps, man skal bruge (fx Netflix, HBO, DR, TV2, YouTube mv). Det kan se nogenlunde ud som vist på billedet til højre, som er hentet fra Mi Box S 4K, den også indeholder Android TV/Google TV, fjernbetjening og Chromecast).


Hvad er forskellen på Chromecast og Apple TV?

Da Apple TV har en harddisk, kan man fx lægge musik og billeder på den, som man høre/se på tv‘et. Chromecast har ingen harddisk, men til gengæld kan man jo caste musik og billeder fra smartphone eller tablet direkte til Chromecast. Det kan man ikke med Apple TV.


Hvad er forskellen på Chromecast 2 og 3?

Afspilningen starter ikke hurtigere Det tager på begge modeller cirka 8 sekunder at starte en YouTube video i 1080p Full HD. Afspilningen af Netflix starter på 10 sekunder. Sammenlignes med den første generations Chromecast fra 2013 så er den nye hurtigere, men den er ikke hurtigere end anden generation.


Hvordan caster jeg til mit Samsung tv?

Cast indhold fra din enhed til dit fjernsyn

 1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
 2. Åbn den app, som har det indhold, du vil caste.
 3. Find og vælg Cast. i appen.
 4. Vælg navnet på dit fjernsyn på din enhed.
 5. Når Cast. skifter farve, har du oprettet forbindelse.

Kan man få TV 2 PLAY på et Panasonic TV?

TV2 Play har desværre ikke en app til Panasonic’s Smart TV. Alternativet er at købe en billig Chromecast og tilslutte tv‘et, men så skal hun være fortrolig med en smartphone/tablet. Alternativt den dyrere Apple TV-boks, som har en velfungerende TV2 Play app.


Hvorfor kan jeg ikke se YouSee på mit tv?

Krav til din mobil og tablet Vi understøtter de to seneste versioner af iOS og Android. Det betyder ikke, at YouSee Tv & Film ikke vil virke på ældre versioner, men vi garanterer ikke, at alt virker som det skal. Du skal bruge appen YouSee Tv & Film. Du kan ikke bruge browseren på din mobil eller tablet.


FAQ: Hvordan får man installeret internet?

Hvor mange fastnettelefoner er der i Danmark?

Mange mennesker har stadig fastnettelefon. Ifølge Danmarks Statistik var der 479.000 aktive fastnetnumre i 2019. Dette tal er i sagens naturlig faldende, da de fleste har vænnet sig til udelukkende at have mobiltelefon.

Hvad er bedst Stofa eller YouSee?

YouSee er ejet af TDC, som har det stærkeste og mest stabile netværk. De står rigtig stærkt på både bredbånd og fibernet. Tjek din adresse hos YouSee her og se hvad du kan få. Stofa er også en af de ældste internetudbydere i Danmark, og de har også et rigtig stærkt netværk til både bredbånd og fiber.

Hvad bruger man bredbånd til?

Laver du ikke meget andet på din mobile bredbåndsforbindelse end at tjekke mails og evt. nyheder, så vil en lav forbrugsgrænse være nok. Ser du derimod ofte youtube-videoer, streamer tv, høre meget musik eller foretager mange telefonopkald over det mobile bredbånd, bør du overveje en højere forbrugsgrænse.