Kan man beholde sin Stofa mail?

Når du opsiger dit bredbåndsabonnement hos os, vil din Stofa Mail blive lukket 30 dage efter luk af dit bredbånd. Herefter vil alt indhold blive slettet. Ønsker du at flytte noget at dit indhold til din enhed eller en anden mailboks, så kan du læse her, hvordan du gør.

Er Stofa og Waoo det samme?

Danmarks største tele- og energikoncern, Norlys, træder nu ud af Waoo. Annonce: Skiftet var ventet på forhånd, da Norlys – der opstod som en fusion af SE og Eniig – også ejer Stofa og Boxer TV.


Hvordan skriver jeg til Stofa?

Du får fem unikke mail-adresser med endelsen @stofanet.dk. Du bestemmer selv, hvad der står foran @’et, så længe det ikke er en eksisterende e-mail-adresse.


Hvad er et antennekabel?

Et antennekabel bruges til at overføre signalet fra din antenne eller dit fællesantenneanlæg til dit TV eller TV-boks/satellitboks. Antennekabler fås færdigmonterede eller i løbende meter. Vælg gode stik til dit antennekabel – så beskytter du signalet bedre mod indstråling af støj.Hvordan kontakter man Stofa?

Vi anbefaler, at du først ringer til Stofas kundeservice på 88 30 30 30. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål, ønsker at klage, eller du er utilfreds med en sag.


Hvorfor kan jeg ikke se svensk tv?

Det er desværre langtfra alle VPN–tjenester, der er lige gode til at streame svensk tv i udlandet. Først og fremmest er det vigtigt, at udbyderen stiller svenske VPN-servere til rådighed, hvilket mange ikke gør. Dernæst er det vigtigt, at serverne er hurtige og stabile, så der ikke opstår irriterende afbrydelser.


Hvordan får jeg en app tilbage på skærmen?

Hold fingeren nede på appen, og træk den. Du kan se billeder af hver startskærm….

 1. Hold fingeren nede på appen, og løft derefter fingeren. …
 2. Tryk på genvejen, og hold fingeren nede.
 3. Skub genvejen hen til den ønskede placering.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement hos 3?

Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os – så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.Hvorfor står der 15 år på DR?

Aldersvurderingen hjælper med at beskytte børn og unge mod potentielt skadeligt indhold. Vurderingen laver DR ud fra Medierådets vejledning, som også bruges til at aldersvurdere film til de danske biografer.


Hvordan virker AirPlay på Samsung TV?

Stream video fra din iPhone, iPad eller iPod touch til et tv

 1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv. …
 2. Find den video, du vil streame.
 3. Tryk på AirPlay . …
 4. Vælg dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv.

Hvorfor vil DRTV ikke afspille?

DR forklarer, at fejlen relaterer sig til HbbTV og kryptering, altså kopibeskyttelse af indhold. HbbTV er det system, som ligger bag ‘den røde knap’ på fjernbetjeningen samt DRTV apps til Smart TV fra LG, Panasonic og Samsung. – “DRTV-platformen til HbbTV er udviklet, så vi understøtter så mange TV som muligt.


Hvordan får jeg Discovery plus på mit Philips TV?

discovery+ app på Android TV Start appbutikken, og søg efter “discovery+” på din -. Alternativt kan du Klik her for at installere appen. Vælg “Download” for at installere appen. Når den er installeret, skal du logge ind ved hjælp af dine discovery+ legitimationsoplysninger.


Hvordan downloader man discovery+ på LG tv?

Gå til webstedet www.discoveryplus.com/lge. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du gøre det ved at indtaste den e-mailadresse og adgangskode du er registreret med på discovery+. Indtast derefter den sekscifrede kode, der vises på tv-skærmen.


Hvem sender Europa League 2021 22?

Ifølge en dansk avis har TV 2 sikret sig rettighederne til at vise Europa League-fodbold fra 2021/22-sæsonen. TV 2 er godt i gang med at sikre sig en del rettigheder til at vise fodbold i fremtiden.


Hvem ejer tv-kanalen Xee?

Xee blev, udover samarbejdet med Fox, også skabt på baggrund af, at YouSee købte Premier League og Bundesliga rettigheder til kanalen af Nent Group. NENT’s rolle i samarbejdet udvides fra det nuværende redaktionelle ansvar på alle sportudsendelser til at dække det samlede redaktionelle ansvar for kanalen See.


Hvad skal vi se i Sydafrika?

Top 10 bedste steder at besøge i Sydafrika

 • Cape Town / Kapstaden. …
 • Cape Winelands. …
 • Kruger National Park. …
 • Garden Route. …
 • Addo Elephant National Park. …
 • Hermanus. …
 • Durban. …
 • Kgalagadi Transfrontier Park.

Hvem viser The Resident?

“The Resident” – et amerikansk “medical drama” om livet på Chastain Park Memorial Hospital, og alle de gode og dårlige sider ved det moderne hospitals- og medicinalvæsen. Nu kommer sæson 5 på Disney+ med ugentlige afsnit.


Kan man bruge Amazon Prime i Danmark?

Danskerne kan se Amazon Prime DK fra deres digitale enheder, ligesom at svenskerne kan se Amazon Prime Video SE fra deres enheder. Når du har Amazon Prime som dansker, får du adgang til Amazon Prime dk. Det koster ca. 50 DKK for et prime medlemskab om måneden i Danmark.


Hvor kan man se Shameless i Danmark 2021?

Shameless, alle sæsoner Vi fik det sidste afsnit af den amerikanske serie Shameless i 2021. Men heldigvis har du nu mulighed for at se eller gense alle elleve sæsoner af den Emmy-vindende serie på HBO Max.


Er Shameless på Viaplay?

Shameless” er en komedie og dramaserie produceret i USA og udgivet i 2011. Den har en meget høy rating på IMDb: 8.6 stjerner ud af 10. “Shameless” er nu tilgængelig at streame på HBO Max.


Kan man komme uanmeldt på skadestuen?

​ Hvis du dukker uanmeldt op på en akutmodtagelse eller akutklinik, vil du blive modtaget, vurderet og behandlet efter dit behov. Du kommer ikke foran i køen ved at undlade at ringe 1813, før du møder op.


Kan man gå direkte på skadestuen?

Hvornår skal jeg tage på skadestuen/akutmodtagelse? Du skal altid ringe til egen læge, vagtlæge eller skadetelefon/akuttelefon, før du kan henvende dig på skadestue/akutmodtagelse ved akut ikke-livstruende sygdom eller skader.


Hvad har Geggo været med i?

Stephanie har deltaget i 19 sæsoner af Familien fra Bryggen og tv-programmerne Paradise Hotel og Et ton cash samt vundet anden sæson af tv-programmet Divaer i junglen. Som såkaldt influencer har Geggo været noget omdiskuteret, idet hun flere gange har reklameret for ulovlige såvel som virkningsløse produkter.


Hvornår var Stephanie med i Paradise?

Den ottende sæson af reality tv-serien Paradise Hotel Danmark blev sendt i 2012….Deltagerne.

Navn Stephanie Christiansen (Geggo)
Fra København
Tjekket ind Ep 1
Tjekket ud Ep 4

Hvornår kommer Paradise Hotel 2022?

Er du fan af Paradise Hotel, så har vi gode nyheder. Selvom det endnu ikke er fastlagt, præcis hvornårParadise‘ kan ses på Viaplay, er én ting er sikkert: Det bliver med al sandsynlighed i løbet af foråret 2022, og lige nu søger de nye deltagere.


FAQ: Kan man beholde sin Stofa mail?

Hvem vinder Paradise Hotel sæson 19?

Til gengæld blev Léa den helt store vinder, da Anne K. forærede hende intet mindre end 300.000 danske kroner. Alt kan som bekendt ske på ”Paradise Hotel”.

Hvornår kommer sidste episode af Paradise Hotel ud?

Paradise Hotel 2021 (sæson 18) blev sendt i efteråret 2021. Den danske udgave af Paradise Hotel bliver sendt på Viaplay og Viafree. Vindere: David (500.000 kr.)

Hvorfor er Greys Anatomy ikke på Viaplay mere?

Der bliver serien nemlig taget af programmet. Vi kan kun krydse fingre for, at det er midlertidigt, for vi har nemlig fået bekræftet, at der kommer en 13. sæson af Grey’s Anatomy, og sæson 12 har de heller ikke gjort tilgængelig i Danmark endnu.