Hvad nummer blev Danmark ved EM 2021?

juli 2021 og blev vundet af Italien, der vandt over England i finalen. Danmark opnåede sit bedste resultat ved EM siden 1992, da holdet nåede semifinalen og dermed deler tredjepladsen med Spanien. Infoboks sidst opdateret: 12. juli 2021.

Hvor mange gange har Danmark vundet VM i fodbold?

Det er ud over successen i 1970’erne blevet til to kvartfinale-deltagelser i 1991 og 1995 og indtil videre er det kun blevet til tre sejre i de 14 VM opgør, Danmark har deltaget i.


Hvem sparker straffe landshold?

Flere har meldt sig klar til at sparke Christian Eriksen har i flere år været den foretrukne straffesparksskytte på landsholdet, men Hjulmand behøver ikke være bange for at mangle sparkere, selvom fynboen ikke er med.


Kan man se Formel 1 på Viaplay?

Du kan se Formel 1 på Viaplay, Viasat Motor og på den nye F1-TV app. F1 app’en tilbyder udvidet dækning og dybtgående information om løbet for de mest dedikerede Formel 1-fans. App’en kan findes i Google Play(Android) og App Store(iOS).



Hvem sparker straffe for England?

Landstræner Gareth Southgates beslutning om at lade 19-årige Saka sparke seniorkarrierens første straffespark i en EM-finale, har fået hårde ord med på vejen hos engelske fodboldeksperter.


Hvilken farve spiller Belgien i?

Udover at have lavet en noget anderledes præsentationsvideo for Belgiens VM-landsholdstrøjer, så har Burrda Sport naturligvis sørget for at levere hjemmebanetrøjen i den ildrøde farve, som er særligt karakteristisk for det belgiske landshold.


Hvem træner Genk?

Det går hurtigt i den belgiske klub Genk lige for tiden. Mandag valgte klubben at fyre cheftræneren John van den Brom og give Glen Riddersholm en rolle som midlertidig cheftræner.


Hvilke kanaler viser Formel 1 2022?

For dem, der ønsker at følge Formel 1 sæson 2022 på den bedste måde, er det Viasats kanaler og Viaplay Formel 1 Streaming som kan anvendes. Der er også F1’s egen streamingtjeneste, som giver dig alt det bedste fra Formel 1.



Hvor spilles Tyskland England?

Tysklands EM-exit betyder også, at Joackim Löw er færdig som landstræner efter 15 år på pinden. Wembley lagde tirsdag aften græs til et møde mellem de to store giganter, England og Tyskland. Englands 1/8-finalesejr sender dem i kvartfinalen, hvor nationen møder enten Sverige eller Ukraine.


Hvor kan man se England vs Italien?

TV3, TV3+, TV3 Sport og Viaplay) har haft rettighederne til at vise kampene i turneringen. DR finalekampen mellem England og Italien. Alle de kampe, som DR sender, kan også livestreames gratis med DRTV og via DRTV-appen i Danmark. Kampe på NENT-kanalerne kan streames via Viaplay.


Hvorfor viser DR ikke landskamp?

Fra sommeren 2022 vender landsholdet så tilbage på TV 2, der har lavet en rettighedsaftale med det europæiske fodboldforbund, UEFA, som løber frem til 2028. Udover alle kampe i EM- og VM-kvalifikationskampe, Nations League- og venskabskampe har TV 2 sammen med DR sikret sig rettighederne til EM i 2024 og 2028.


Hvor meget koster Viaplay sport?

Med Viaplay Sport pakken får du nemlig adgang til alle de sportsbegivenheder, som også bliver sendt på TV3 og TV3+. Det betyder, at du kan streame alt fra de største fodboldkampe til de helt store fighting events. Der er altså noget for enhver smag til en pris på 309 kroner om måneden.


Er Viasat svensk?

Viasat er et tv-distributionsselskab, der er ejet af mediekoncern Nordic Entertainment Group (NENT Group), der er noteret på den svenske børs Nasdaq OMX Stockholm.


Hvordan skifter man land på Viaplay?

ønsker at se Viaplay i udlandet, så er du nødt til at oprette forbindelse til en dansk server før det er muligt. VPN-tjenester giver dig mulighed for at vælge mellem servere i mange forskellige lande, og du kan oprette forbindelse til dem alle. Det er især lande som USA og Storbritannien der er populære.


Hvordan får man danske undertekster på C More?

Anbefaler så derfor at slå automatiske undertekster fra når man vil se C More og så manuelt vælge side 599 på Tekst TV, så kommer der Danske undertekster på.


Hvorfor stopper Viaplay hele tiden?

Dit operativsystem, browser og Silverlight player er opdaterede til nyeste version. Luk alle andre programmer der bruger internettet. Prøv at genstarte modem og router. Prøv at benytte kabel i stedet for trådløst internet.


Hvorfor kan jeg ikke logge på Viaplay på TV?

Luk for dit TV og træk strømstikket ud og lad det være frakoblet i 30 sekunder. Tænd for dit TV igen og forsøg at logge ind. 2. Slet app’en på din enhed, derefter installere app’en igen, og forsøg at logge på med email og password.


Hvordan spoler man på TV 2 PLAY?

Sådan starter du en afspilning i TV 2 PLAY app’en via din Chromecast:

  1. Vælg den udsendelse, du ønsker at afspille i TV 2 PLAY app’en.
  2. Tryk på Chromecast ikonet ved udsendelsen og vælg den Chromecast enhed, som du ønsker at se udsendelsen fra.
  3. Sæt nu afspilningen i gang, hvorefter den vil starte på dit TV.

Hvem tilbyder Viaplay?

Hvem udbyder Viaplay? YouSee udbyder Viaplay en del af din tv-pakke med Bland Selv. Og du kan skifte Viaplay ud med tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du vil prøve noget nyt. På den måde sparer du ekstra regninger på dine streamingtjenester, fordi du får dem gennem dit tv-abonnement.


Hvem har Danmark trukket til VM?

Fra første lag har Danmark trukket Frankrig, mens det blev Tunesien fra tredje lag og fra sidste lag bliver det enten Forenede Arabiske Emirater, Peru eller Australien.


Hvilke hold skal med til VM?

For overskuelighedens skyld er holdene oplistet efter, hvilken gruppe de er placeret i ved VM….Disse hold deltager ved VM i Qatar.

Hold FIFA-rangering Region
Brasilien 1 Sydamerika
Frankrig 3 Europa
Belgien 2 Europa
Kroatien 16 Europa

Hvor mange hold går videre til VM?

UEFA-Kvalifikationen til VM i fodbold 2022, er en kvalifikationsturnering for landshold, der er medlemmer af UEFA. I alt 13 pladser til slutrunden tildeles UEFA hold.


Hvor mange hold er der med til VM?

Siden VM i 1998 har der været 32 hold i turneringen. Dette ændrer sig dog til VM i 2026, hvor i alt 48 nationer skal dyste om det prestigefyldte trofæ.


Hvor kan man se EM fodbold 2021?

Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EM-kampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.


Hvad er der med i Viaplay total?

Du kommer aldrig til at mangle underholdning med Viaplay Total. Du får de nyeste film, store sportsbegivenheder, alle Premier League kampe, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier, store sportsbegivenheder samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter.


FAQ: Hvad nummer blev Danmark ved EM 2021?

Er det ulovligt at se film på internettet?

Det er ulovligt at streame fra ulovlige tjenester Ulovlige streamingtjenester har ikke nogen aftale og betaler ikke rettighedshaverne for at kunne vise deres film og tv-serier. Det er ulovligt. Når du som bruger streamer film fra sådan en tjeneste bryder du også ophavsretsloven.

Hvor kan man se Mark O Madsen?

Madsen er med på kortet ved det stjernespækkede UFC 273, hvor der også venter to titelkampe. Vi bager op til UFC 273 lørdag den 9. april klokken 21.00 på Viaplay og TV3 MAX, og så kan du følge stævnet fra klokken 00.15 natten til søndag på Viaplay.

Hvor rig er Conor McGregor?

Det skriver pengemagasinet Forbes, som har lavet en opgørelse for perioden fra maj sidste år til udgangen af april i år. Conor McGregor kunne i perioden sætte 180 millioner dollar ind på kontoen. Det svarer til godt 1,1 milliarder kroner.