Hvordan opsiger jeg mit YouTube abonnement?

Opsig dit Premium-medlemskab

 1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
 2. Klik på Administrer medlemskab.
 3. Klik på Deaktiver.
 4. Tryk på Fortsæt opsigelse.
 5. Vælg grunden til din opsigelse, og tryk på Næste.
 6. Klik på Ja, opsig.

Hvordan sletter jeg abonnement på YouTube?

Gør dine kanalabonnementer offentlige eller private

 1. Log ind på YouTube.
 2. Klik på dit profilbillede øverst til højre .
 3. Klik på Indstillinger .
 4. Vælg Privatliv i venstre menu.
 5. Aktivér eller deaktiver Gør alle mine abonnementer private.

Hvordan man laver en YouTube kanal?

Opret en personlig kanal

 1. Log ind på YouTube på en computer eller på mobilwebsitet.
 2. Klik på dit profilbillede. Opret en kanal.
 3. Du vil blive bedt om at oprette en kanal.
 4. Tjek oplysningerne (med navn og foto fra din Google-konto), og bekræft for at oprette din kanal.

Hvor kan man se de gamle danske film?

Du kan selvfølgelig se Dansk Filmskat på din tv-skærm. Men du kan også se alle de fantastiske danske klassikere og dokumentarer om Danmarks historie på din mobil, tablet og pc. Hent YouSee Tv & Film-appen, så har du altid din underholdning lige ved hånden – uanset om du er hjemme eller på farten.Hvordan får jeg YouTube Lite?

Ifølge det amerikanske medie The Verge er ejerne af Youtube, Google, i gang med, at teste det man kan kalde for “Youtubelight”. Produktet kaldes for “Premium Lite” og koster i Danmark 69 kroner om måneden. Det store abonnement koster 119 kroner hver måned.


Hvordan kan man undgå reklamer på YouTube?

Ⓘ Om Adblock for Youtube ™ er en indholdsfiltrering og annonceblokerende browserudvidelse, der blokerer alle annoncer på Youtube ™. Det giver brugerne mulighed for at forhindre sideelementer, som f. eks. Annoncer, at blive vist.


Hvordan fjerner man YouTube Premium?

Sådan opsiger du dit Premium-medlemskab

 1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
 2. Klik på Administrer medlemskab.
 3. Klik på Deaktiver.
 4. Tryk på Fortsæt opsigelse.
 5. Vælg grunden til din opsigelse, og tryk på Næste.
 6. Klik på Ja, opsig.

Hvor kan man se gratis film online?

Først får du som sagt lige et overblik over alle de streamingtjenster og film apps der tilbyder gratis film enten som standard eller i en begrænset periode.

 • C MORE. …
 • Viaplay. …
 • SF Kids. …
 • Filmstriben. …
 • Viafree. …
 • DR TV. …
 • Rakuten TV Free.


Kan man se YouTube tv i Danmark?

YouTube TV har apps til Android og iOS, Smart tv, spilkonsoller og Amazon Fire TV-enheder. Du kan også streame YouTube TV direkte fra din Chrome- eller Firefox-browser.


Hvor mange følger skal man have for at tjene penge?

Der findes som sådan ikke en nedre grænse for, hvor få følgere du skal have på Instagram for at kunne tjene penge, men du skal have min. 5.000 følgere for at være micro influencer hos Make Influence.


Hvordan kan jeg tjene penge hurtigt?

1. Tjen penge hurtigt ved at leje dit hjem ud

 1. Tjen penge ved at svare på undersøgelser. …
 2. Tjen penge ved at sælge ud af dine ting. …
 3. Anmeld ting på internettet og tjen penge. …
 4. Tjen penge på samkørsel. …
 5. Spar penge ved at lave et budget. …
 6. Tjen penge på reklamer på din bil. …
 7. Tjen penge på at sælge din hobby.

Hvor mange voksne ser YouTube?

Nye tal viser, at fire millioner danskere over 18 år besøgte YouTube i oktober 2020. I gennemsnit brugte de 35 minutter om dagen på platformen. Det oplyser YouTube, der også oplyser, at ”størstedelen af alle besøg sker fra telefoner.”


Hvorfor er YouTube godt?

Især YouTube er populært, ikke mindst fordi de unge er medskabere af indholdet og føler sig inddraget på en helt andet måde end hos de traditionelle medier. Samtidig giver YouTube også muligheden for at øve sig i at indgå i fællesskaber med lidt ældre børn og lære de sociale koder fra dem.


Hvorfor skal man logge ind på YouTube?

Når du logger ind på YouTube med din Google-konto, kan du drage fordel af mange YouTube-funktioner: Synes godt om videoer. Gem foretrukne. Abonner på kanaler.


Hvad ser børn på YouTube?

Dit barn ser noget skræmmende indhold Dit barn kan derfor godt møde indhold, der fx er skræmmende. Hvis dit barn bliver bange eller ked af det over noget, det serYouTube, er det vigtigt ikke at være fordømmende eller skælde ud. Prøv at spørge, hvilket indhold der er tale om, og find videoen frem.


Er det ulovlig å se på Popcorn Time?

Indehaveren af www.popcorntime.dk dømt for medvirken til ulovlig streaming. Højesteret afsagde den 14. januar 2020 dom i sagen om indehaveren af den omdiskuterede hjemmeside www.popcorntime.dk, hvor indehaveren vejledte internetbrugere i brug af den ulovlige streamingtjeneste Popcorn Time (www.popcorntime.io).


Hvem får licenspenge?

Eller sagt på en anden måde: DR får ca. 67% af det beløb der betales i licens. Den øvrige andel går til staten i form af moms, til TV 2-regionerne, til Radio24syv og andre formål. Det er dog DR der rent praktisk står for at opkræve og fordele pengene.


Er DR licens blevet billigere?

I 2018 blev der besluttet i Folketinget, at medielicensen skal afskaffes, over en periode på tre år, og at public service i Danmark fra 2022 skal finansieres via skatten.


Hvorfor virker Chromecast ikke på TV 2?

Fra 17. august 2021 er det ikke længere muligt at benytte Chromecast generation 1, da vi, grundet tekniske udfordringer og begrænsninger, ikke kan levere en optimal oplevelse. Du kan stadig se TV 2 PLAY på mange forskellige enheder.


Hvordan streamer jeg på min YouSee tv?

Du kan streame tv via vores tv-boks, YouSee Film & Tv-appen eller Chromecast. Du kan streame tv på din pc via din browser. Som udgangspunkt skal du bruge enten Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Du kan streame tv på din telefon og tablet med enten Android eller iOS.


Kan man selv vælge internetudbyder?

Din ejerforening, andelsboligforening, grundejerforening eller udlejer kan ikke forlange, at du betaler til og modtager en tv-pakke fra den fælles tv-forsyning. Det betyder, at du selv kan vælge den tv-leverandør, du ønsker.


Er der problemer med DRTV?

Vil du se DRTV via en browser, skal du gå ind på www.dr.dk/tv. Hvis du har problemer med at få DRTV til at virke, kan det skyldes, at den browser, du bruger, ikke understøttes eller ikke er opdateret. Læs eventuelt mere i afsnittet om positivlisten på siden her.


Hvorfor fryser billedet på mit tv?

Grundlæggende kan der opstå problemer, fordi der kommer uønskede signaler ind i TV-modtageren. De uønskede signaler forstyrrer TV-modtagelsen, så billedet fryser eller TV-modtagelsen helt blokeres. Omfanget af eventuelle forstyrrelser afhænger af, hvordan du modtager TV.


Hvordan kan man se tv i flere rum?

Tv i flere rum med en tv-boks Med tv fra YouSee har du mulighed for at se tv på mere end et tv af gangen. Få en ensartet tv-oplevelse på alle dine tv-skærme i huset. Du kan optage, pause, spole og starte programmer forfra og få adgang til alle dine streamingtjenester, når du benytter YouSee Tv-bokse til Tv i flere rum.


FAQ: Hvordan opsiger jeg mit YouTube abonnement?

Hvad koster en tv-boks fra YouSee?

Den nye Youseeboks koster 30 kroner om måneden i abonnement og det bliver muligt at prøve den gratis i 30 dage. 3. Den nye tv-boks fra Yousee får løbende nye opdateringer med få ugers mellemrum – det har Yousee rigtig god erfaring med, når nye funktioner skal introduceres.

Hvorfor kan jeg ikke se live tv?

Hvis du ikke kan se livetv gennem din VPN-forbindelse, er det fordi din VPN-udbyder er blokeret. Hvis du mener, at dette er en fejl, kan vi undersøge det nærmere, hvis du oplyser, hvilken VPN-udbyder du bruger. Blokeringen er kun på livestreaming.

Hvor kan jeg se the resident?

The Resident (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Resident på YouTube.